Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı müstacel çıkış sinein kullanılacaksa o saat vacip koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Kullanılan kapı fitili karınin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim esenlanabilir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı alegori çatı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre kucakkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna ilişkilı olarak daha bozuk olmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı alelumum 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın veya ivedi Yangın Çıkış Kapısı gidişat vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page