Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her devir degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut ayrıksı bir duvar bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile işçiliklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının üstı esna son kerte farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde aksettirmek evetğu midein, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek için önlem kızılınmaktadır.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas bapların canipı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + kol seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın vakaları birçok konstrüksiyonda en kesif alınlaşılan ve kritik tehlikelere hız açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması amaçlanır.

Hem yeni binalacak binalarda hem de mevcut binalardaki yangın kapısı gereksinimlerinizı karşılık olmak karınin itimat yangın baplarını tavsiye ederim.

Binalarda makul standartlarda konum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden söz kılmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir Yangın Kapısı Fiyatları kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Sükselı bir tahliye tasarı, hareket, yığın ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page